EmpordàNA’T: work in progress

Per Toni Llobet el . Categoria: Uncategorized

Ja som, per fi, a la recta finalíssima de l’EmpordàNA’T.

Un projecte faraònic –si més no per mi, que faig d’home orquestra en aquesta aventura: idea original, continguts, concepte, imatges i textos. Treballant en tàndem, per sort, amb l’Èric Milet, exquisit en el disseny gràfic i d’espai, el branding, el naming i sobretot l’organizing

El timing… aquest és el que més costa de controlar!

toni_llobet_wildlife_art_Farinera_generalSort també d’alguna grata descoberta en el camí, com l’incombustible Guille Góngora, el tramoista que ens ha fet tot el muntatge de l’espai expositiu. O l’Abdón Jordà, resolent maquetacions, en Mike Lockwood amb precises traduccions a l’anglès, o les col·laboracions voluntàries, com a fotògrafs i figurants, de familiars i amics. I la bona sintonia amb la gent dels Parcs, tot s’ha de dir!

Ara els plafons ja s’estan imprimint –a Roger, a Figueres, on s’han pres el megaprojecte amb tot el carinyo que mereix-, i en breu es podrà visitar l’espai, a l’Ecomuseu-Farinera in Castelló d’Empúries.

EmpordàNA’T serà –és a punt de ser- un espai expositiu permanent on fer un tast dels paisatges protegits de l’Empordà, descobrir-ne el patrimoni natural i cultural, els productes del territori i les activitats de lleure. Quatre parcs naturals en un espai únic!

Tot plegat, en una llarga panoràmica de quasi 70 metres que recorre i connecta els paisatges dels quatre parcs naturals empordanesos. Fruit de més de 40 dies de camp fent la feina fotogràfica i no sé –ni vull saber- quants dies (setmanes i mesos) més de feina de projecció, concepció, disseny, redacció de textos, reunions, retocs fotogràfics, il·lustració i pintura.

Una projecte engegat amb empenta per l’Anna Colomer, en el seu moment tècnica d’ús públic al Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà, i ara al capdavant d’una nova aventura, una fonda a Castelló, Casa Clarà, com les de sempre, però gestionada amb la sensibilitat que s’espera del sector turístic al segle XXI.

toni_llobet_wildlife_art_Farinera_detall

Deixa un comentari